Tel: 021-4442590, 021-4443234, 0722231353, 0733681610
Fax: 021-4442590, 021-4443234
Email:
  » Prima pagina  » Parteneri  » Despre noi » Contact
Echipa noastră
Societatea comerciala CHEMICAL TOTAL SRL este o societate comerciala cu mare experienta in domeniul materialelor pentru finisaje dar mai ales in domeniul pardoselilor din parchet de toate categoriile si a accesoriilor pentru acestea.

Este o societate cu capital integral romanesc, si a luat fiinta chiar din intentia de specializare si orientare a activitatilor strict catre partea de pardoseli, parchet masiv, parchet laminat, parchet stratificat si a tuturor serviciilor care deservesc importul, distributia, vanzarea si instalarea acestor tipuri de produse.
Argumente in favoarea CALITATII
De ce să ne alegeți pe noi? O buna consultanta in alegerea celei mai bune variante inseamna desigur un timp castigat pentru dumneavoastra !

ALEGEREA: Desi achizitionarea unui tip de parchet sau a unei pardoseli adecvate pentru un spatiu comercial pare o problema simpla, varietatea mare de produse, tipurile diferite de categorii pe clase de rezistenta la uzura, gama foarte variata de aspect, necesitatea unor elemente adecvate intermediare si de trecere catre zonele laterale si infrastructura, tipurile de imbinare, toate aceste elemente de specialitate pot fi considerate in ansamblu ca un tot unitar pentru care CLASS PARCHET prin specialistii sai va stau la dispozitie pentru cea mai buna alegere.
, Argumente in favoarea CALITATII - CLICK AICI PENTRU DETALII
Garanții
Prin termenele implicite de garantie ale produselor care variaza intre 5-10 ani, prin echipele noastre de montaj cu o buna experienta si conduse de ingineri de specialitate, va asiguram finalizarea unei lucrari calitativ bune in conditii de rapiditate.

Placerea de a colabora ramane de partea noastră.
,  - CLICK AICI PENTRU DETALII